“Talentul infloreste in licee”, competitie extrascolara, se desfasoara la Bucuresti

gifted education.jpgPe 15 mai IRSCA Gifted Education a lansat prima actiune competitiva pe toate domeniile de activitate extrascolara si artistica pentru descoperirea tinerelor talente din liceele din Bucuresti.
Asociatia IRSCA Gifted Education, recunoscuta la nivel international in domeniul promovarii valorilor educatiei de excelenta cat si pe plan national anunta cu bucurie lansarea primului eveniment de identificare a copiilor si tinerilor talentati, ce se va desfasura pe data de 28 mai, ora 12:00, la sala de sport in cadrul Colegiului Iulia Hasdeu.

Prin organizarea acestui concurs, Asociatia IRSCA Gifted Education impreuna cu Colegiul Iulia Hasdeu, partenerul principal al evenimentului isi propune sa identifice talente nedescoperite inca, cat si compensarea si incurajarea tinerelor talente prin oferirea unui suport de programe activitati din cadrul asociatiei IRSCA Gifted Education in care ei se pot dezvolta armonios. Mai mult, prin desfasurarea acestui eveniment important, dorim sa promovam ideea de lansare a programelor extrascolare si artistice in randul liceelor, astfel, ca nevoile dezvoltarii potentialului natural sa devina o necesitate reala si importanta in structura programelor scolare.

Domeniile la care pot participa tinerii si copiii sunt:: arta dramatica, dans, creatie literara, muzica, arta plastica, arta fotografica

Comisia juriului va fi compusa din specialisti in arta dramatica, a dansului, profesori specialisti in domeniile prezentate mai sus. In prezidiul comisiei juriului este invitat dl profesor Florian Colceag, expert international in educatia copiilor supradotati, presedintele Consortiului National al Tinerilor si Copiilor cu Potential Inalt – EDUGATE si presedinte IRSCA Gifted Education.

Mai multe informatii puteti obtine de la Ardeleanu Paul,Ambasadorul primului centru Gifted Education din Romania, paul@giftededu.org, 0724 035 650