Galeriile Art Georgies se extind în online

artgeorgies_vitraliu1.jpgPrimul magazin online cu artă româneascădin mozaic si vitraliu

383 de kilometri de la Iași la București, 640 de kilometri de la Iași la Timișoara, 1.046 de kilometri de la Iași la Viena. Arta vechiului mozaic bizantin și a vitraliilor este reinventată zi de zi, in cel mai mare atelier de creatie artistică din România, situat în Iași. Sfidăm distanțele, iar produsele Art Georgies pot fi achiziționate de clienții noștri din țară și din străinătate, printr-un simplu click, nu numai prin vizitarea galeriilor noastre.

Suntem încântați să anunțăm deschiderea primului magazin online ce pune în vânzare opere de artă fabricate manual în România, folosind tehnicile și materialele brevetate de compania noastră.

Art Georgies își continuă, astfel, strategia online, începută în 2014 prin relansarea site-ului www.artgeorgies.com, la care, din această lună, adăugăm subdomeniul www.shop.artgeorgies.com.

Introducerea vânzărillor online este un pas firesc, venit în urma numeroaselor cereri din partea iubitorilor de artă ce urmăresc constant creațiile noastre. Știm că avem un public foarte ocupat, iar prin modalitatea de achiziție online vor câștiga timp prețios.

De asemenea, un alt motiv pentru care am dorit extinderea în online a fost atragerea unui segment de public mai tânăr, destul de rezervat cand vine vorba de vizitarea unei galerii de artă.

Un plus al magazinului online este acela că, pentru companiile care doresc produse personalizate – cadouri pentru angajați, colaboratori, parteneri – punem accent pe lucrări artisticecreate de la stadiu de proiect.

De asemenea, platforma oferă tuturor iubitorilor de artă posibilitatea de a urmări cele mai noi creații și de a beneficia de oferte speciale sau reduceri la anumite produse.

Posibilitatea autentificării în propriul cont va oferi in permanență un istoric complet al achizitiilor, ce pot fi livrate national sau international și achitate prin sistem electronic securizat.

Vă invităm în continuare să vizionați colectia Art Georgies pe www.shop.artgeorgies.com.

Art Georgies este povestea de succes a unei echipe de artiști, care prin inovație și profesionalism au reinventat procesul de creație a vechiului mozaic bizantin și a vitraliilor, prin brevetarea unor materiale noi, inedite.

Colecția Art Georgies se completează în fiecarezi cu opere de artă unicat ce ajung în fața dumneavoastră, după zeci de ore de muncă minuțioasă, depusă de o echipă dedicată cu peste 200 de pictori, graficieni, desenatori, iconari și artiști mozaicari, al căror talent și dăruire se reflectă în creațiile deosebite ce împodobesc și înfrumusețează galerii de artă, faimoase biserici și catedrale din lumea întreagă, dar și locuințe private și hoteluri unde valoarea artistică a acestora aduce un plus de stil și eleganță.

CONTACT

Telefon: 0731 900 258

Email: contact@artgeorgies.com

Website: www.artgeorgies.com

Shop: www.shop.artgeorgies.com