De Florii alege un cadou inspirat!

artgeorgies_florii.jpgMulte dintre persoanele dragi nouă poartă nume de floare. Pentru un cadou special, vă invităm să vă inspirați din colecția de tablouri cu tematică florala Art Georgies, disponibilă pe www.shop.artgeorgies.com

Echipa Art Georgies creează in fiecare zi opere de artă unicat ce ajung in fața dumneavoastră, după zeci de ore de muncă minuțioasă. Aflată intr-o continuă inovare, tehnica de lucru folosită combină materiale precum sticla topită în masă prin dublă sau triplă fuziune, cu reliefări pictate manual, cu mozaicuri clasice venețiene (Orsoni) si mozaicul inventat si brevetat Georgies.

Multe dintre creaţiile laice şi religioase semnate Art Georgies împodobesc şi înfrumuseţează, de aproape două decenii, nu doar preţioase galerii de artă, dar şi faimoase catedrale şi biserici de pe întreg mapamondul, precum şi hoteluri, locuinţe şi colecţii private, aducând un plus de stil şi eleganţă.

În perioada 27 Martie – 3 Aprilie 2015, folosește codul “WM34YFZB” la finalizarea comenzii din magazinul online, și primești 10% reducere pentru orice tablou cu tematică florală Art Georgies!