Argeş: promovabilitate de aproape 90% la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli

Aproape 90% dintre candidaţi au promovat, miercuri, proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ preuniversitar din Argeş. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş, 206 candidaţi au fost admişi în urma evaluării scrise, 23 au fost respinşi, iar patru au fost absenţi. Alţi patru candidaţi erau în curs de evaluare, unul nu s-a prezentat la evaluare, iar altul nu a fost evaluat din motive medicale.

Doar 239 de candidaţi din cei 244 înscrişi iniţial în judeţul Argeş au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct.

Conform calendarului comunicat de ISJ Argeş, între 17 octombrie şi 17 noiembrie se vor desfăşura probele de evaluare a CV-urilor şi interviurile. Pentru cele 250 de posturi de director şi director adjunct vacante din judeţul Argeş s-au înscris iniţial 244 de candidaţi, unii dintre ei depunând cereri pentru două sau mai multe posturi. Chiar şi în aceste condiţii, pentru posturile de conducere de la 25 de unităţi de învăţământ nu s-a înregistrat nicio candidatură. AGERPRES