Dolj: promovabilitate de 86,42% la testul grilă la concursul pentru funcţiile de director în şcoli

definitivat.jpgPromovabilitatea la testul grilă la concursul pentru funcţiile de director în şcoli din judeţul Dolj, care a fost susţinut miercuri, a fost de 86,42%, potrivit inspectorului general al IŞJ Dolj, Lavinia Craioveanu. Au fost absenţi 4 candidaţi şi declaraţi respinşi 45 de candidaţi din cei 302 care au susţinut proba. În judeţ sunt 879 de cadre didactice care fac parte din corpul de experţi şi aveau dreptul să se înscrie la concurs.

Pentru desfăşurarea acestui concurs, IŞJ Dolj a apelat la peste 1.200 de persoane – membrii comisiilor pentru evaluare şi observatori. “Le mulţumesc tuturor pentru efortul depus în această zi. Sunt mândră pentru că directorii în funcţie au confirmat că sunt bine pregătiţi prin notele pe care le-au obţinut”, a spus Craioveanu.

În Dolj, sunt 194 de funcţii de director şi 73 de posturi de director adjunct în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar, categorie în care sunt incluse şi centrele de asistenţă pedagogică, unităţile de învăţământ special, centrele şcolare pentru educaţie incluzivă, centrele de excelenţă, cluburile şi palatele copiilor. În perioada 17 octombrie-17 noiembrie se vor desfăşura probele de evaluare a CV-urilor şi interviurile. AGERPRES