A doua ediţie a evenimentului caritabil “Cald în suflet, rece afară!”, la USAMV Cluj-Napoca

Miercuri, 7 decembrie, începând cu ora 19:00, pe scena Aulei Magna „Mihai Şerban” din Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Asociaţia Studenţească Liga Studenţilor Ştiinţelor Vieţii, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, Ansamblul Folcloric Studenţesc „Mărţişorul” şi Asociaţia Studenţilor de la Facultatea de Agricultură, organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului „Cald în suflet, rece afară!”, concert caritabil în beneficiul caselor de copii.

Prima ediţie a evenimentului „Cald în suflet, rece afară” a avut loc în dată de 7 decembrie 2015 şi a fost un real succes, reușind prin donaţiile colectate să aducă căldură în suflete, dar şi în case.

Liga Studenţilor Ştiinţelor Vieţii se implică activ de aproximativ 4 ani, în derularea de proiecte pentru dezvoltarea profesională şi personală a studenţilor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, respectiv Facultatea de Horticultură. Consideră vârf de lance acţiunile de dezvoltare şi găsire a vocaţiei spre viitoarea carieră.

cald-in-suflet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *