EduManager este singurul portal romanesc dedicat informatiilor pentru managerii din educatie.

Portalul EduManager colecteaza si publica informatii despre cele mai importante institutii si persoane din sistemul de invatamant romanesc: minister, inspectorate judetene, universitati, licee, scoli, institutii si organizatii de profil, companii din domeniul educational, organizatii ale administratiei publice centrale si locale.
Devenit cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor din sfera informatiilor din invatamant, EduManager ofera tuturor institutiilor din acest domeniu un avantaj considerabil: acela de a-si putea face cunoscuta activitatea unui mare numar de vizitatori, in timp real si fara costuri.
De asemenea, EduManager este o platforma de comunicare directa intre managerii institutiilor de invatamant publice si private, conducatorii institutiilor publice de profil si companiile care ofera servicii si produse din domeniul educational.

De aceea, va invitam sa ne transmiteti informatiile, comunicatele, prezentarile evenimentelor din activitatea institutiei dvs. la adresa de e-mail office@edumanager.ro. Materialele vor fi prezentate pe site-ul www.edumanager.ro.

De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa office@edumanager.ro.

Fluxul informativ cotidian al portalului EduManager contine sinteza stirilor publicate pe site. Fluxul este trimis zilnic, prin e-mail, la peste 4500 de persoane care lucreaza in sistemul educational. De asemenea, fluxul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole de presa privitoare la activitatea institutiilor de invatamant aparute in mass-media centrala si locala. Oricine poate citi materialele prezentate in flux accesand direct linkurile catre portalul EduManager.