Stimați colegi,

Am onoarea și privilegiul de a vă invita la evenimentele ARCE 2019 – Al X-lea Congres Național al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică, Al XI-lea Congres Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică, manifestări științifice ce vor avea loc în perioada 21 – 24 noiembrie 2019 la Willbrook Platinum Business & Convention Center, București.

Având ca temă generală Chirurgia minim invazivă – O pledoarie pentru îmbunătățirea continuă a rezultatelor, Congresul își dorește să fie o platformă educațională valoroasă pentru participanți, cu acces la un conținut relevant, furnizat de experți de renume național și internațional.

Cu o structură complexă, programul științific urmărește să ofere, prin intermediul a numeroase conferințe, prezentări video, sesiuni face-to-face, prezentări de caz și discuții interactive, o analiză cuprinzătoare a celor mai actuale subiecte din domeniile chirurgiei endoscopice și bariatrice. Cursuri și workshop-uri pre-congres vor întregi programul și vor extinde oportunitățile de perfecționare profesională.

Profitați de șansa de a vă rafina abilitățile și a dezvolta conexiuni profesionale prețioase.

Aș fi onorat să vă avem alături la ediția 2019 a evenimentelor ARCE, să sărbătorim într-un mediu profesional și cordial, totodată, cei 10 ani de succes în care congresul ARCE a contribuit la progresul specialităților noastre.

Vă aștept cu drag!

Prof. Dr. Cătălin Copăescu
Președinte Congres ARCE 2019