Dragi Colegi,

Anul acesta, între 30 octombrie si 03 noiembrie, la Iaşi, se vor desfăşura lucrările primei ediţii a Congresului Naţional de Neuroştiinţe Moderne cu participare internaţională. Tematica evenimentului „Provocări şi controverse în Neuroştiinţe”, este generoasă şi va fi abordată din mai multe puncte de vedere.

Programul va conţine sesiuni orale de lucrări, cursuri, simpozioane de firmă, sesiune de postere.

Sperăm că acest eveniment, să reprezinte un moment bun şi un prilej optim pentru schimbul de cunoştinţe,  are să genereze noi idei, concepte, strategii şi abilităţi practice în oftalmologie. Nu în ultimul rând, să fie o nouă ocazie pentru amintiri frumoase şi prietenii noi.

Nu uitaţi să marcaţi în calendarul activităţilor dumneavoastră zilele de 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, ca fiind ocupate cu lucrările Congresului Naţional de Neuroştiinţe Moderne. Evenimentul va fi creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Vă aşteptăm cu prietenie la Iaşi, centru cultural şi academic consacrat, într-un anotimp care-I dă oraşului frumuseţe, vigoare şi prospeţime inconfundabilă.

Şef Lucrări Dr. Lucian EVA – Preşedinte Comitet Ştiinţific & Organizare

Conf. Dr. Horia PLEŞ – Preşedinte Onorific Comitet Ştiintific & Organizare

Prof. Dr. Mircea FILIP – Preşedinte Onorific Comitet Ştiinţific &
Organizare

PENTRU ÎNSCRIERI ŞI INFORMAŢII SUPLIMENTARE, VĂ INVITĂM SĂ ACCESATI SITE-UL EVENIMENTULUI:

<http://www.scoalaoftalmologica.ro> – SITE-UL VA FI FUNCTIONAL IN LUNA IUNIE 2019