Academis – sustinerea calitatii managementului institutiilor de invatamant superior prin intermediul solutiilor software

Institutiile de invatamant superior acorda o importanta sporita tehnologiei informatiei, abordand o strategie integrata si completa asupra sistemelor si tehnologiilor utilizate. Pe fondul compatibilizarii sistemului de invatamant romanesc cu cel european, tot mai multe institutii de invatamant superior opteaza pentru adoptarea unor solutii informatice de gestiune, dedicate domeniului si specificului activitatii lor.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana impune institutiilor de invatamant superior cresterea calitatii si competivitatii acestora. Aceste imperative pot fi atinse practic, in mod real, printr-o politica manageriala si educationala performanta, sustinuta de instrumente specifice care sa permita eficientizarea activitatilor, proceselor si fluxurilor existente specifice.

In acest context universitatile isi doresc o solutie care sa sustina toate procesele organizationale relevante, sa fie flexibila si scalabila pentru a raspunde la cerintele ulterioare si usor de utilizat.

Compania The Red Point va propune solutia ACADEMIS, menita sa contribuie la transformarea mediului academis intr-un “mediu de afaceri”, caracterizat de un management performant si eficient. “Dezvoltarea tehnologiilor informationale educationale este o prioritate pentru The Red Point Romania. Intr-o lume a schimbarilor rapide, fiecare zi e o noua provocare, o noua presiune asupra universitatilor, impunandu-le acestora cresterea competitivitatii, optimizarea si controlul proceselor specifice. O gestionare eficienta a resurselor existe in acest domeniu, presupune viteza de reactie din partea universitatilor, flexibilitate si deschidere. Conferinta Nationala pentru Management Modern in Educatie este o reala oportunitate pentru ca mediul academic sa cunoasca noi modele manageriale, care permit institutiilor de invatamant redefinirea si remodelarea in contextul unei societati informationale europene”, spune Alexandru Uglea, Director General The Red Point.

Academis inglobeaza cele mai bune practici destinate mediul universitar pentru asigurarea unei gestionari complete si eficiente a proceselor specifice.

Totodata, solutia beneficiaza de acceleratori de implementare, fapt ce se concretizeaza in costuri accesibile pentru mediul academic romanesc, garantand astfel succesul proiectului. Academis reprezinta rezultatul experientei de peste 35 de ani a companiei SAP, corelata cu cea a companiei The Red Point in implementarea sistemelor informatice in mediul academic.

Descarcati aici prezentarea completa a solutiei integrate Academis