Simpozion National “Profesionalism si eficienta in invatamant”

Scoala cu clasele I-VIII Nr. 11 Botosani, in colaborare cu Casa Corpului Didactic Botosani si Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, organizeaza Simpozionul National “Profesionalism si eficienta in invatamant”, editia a V-a, cu tema “Un mediu sanatos pentru o lume sanatoasa” – parte integranta a Programului de formare continua “Dimensiunea europeana a educatiei”, initiat de CCD Botosani in colaborare cu scoala nr. 11.
Simpozionul se adreseaza invatatorilor/ institutorilor, educatoarelor si profesorilor si se va desfasura la Scoala cu cl.I-VIII Nr. 11 Botosani in ziua de 10 mai.

Obiectivele urmarite sunt:

– Dezvoltarea spiritului civic al elevilor si a capacitatii acestora de a lua decizii cu privire la problemele de mediu din scoala si din imprejurimi;

– Valorificarea experientelor pozitive nationale, regionale si locale in domeniul ecologiei;

– Identificarea unor modalitati de valorificare a materialelor refolosibile in cadrul orelor de ”Abilitati practice” si ”Educatie tehnologica”, stimularea creativitatii elevilor;

Inscrierile se pot face la una din sectiunile:

I. Comunicari si referate pe teme ecologice

II. Diseminare de proiecte si parteneriate de mediu

III. Prezentare de obiecte realizate din deseuri

Pentru sectiunea III e necesara prezentarea obiectelor insotite de instructiuni de realizare. Numele si prenumele autorului/autorilor, unitatea scolara de la care provin, titlul lucrarii, sectiunea la care se inscriu, un numar de telefon fix/ mobil- se vor comunica pana la data de 20 aprilie 2008 la instit. GRETA COJOCARIU, tel.0231/ 516 570; 0744 99 84 36, e-mail: cogreta@yahoo.fr.

Formatul electronic al lucrarii poate fi predat pana la data de 25 aprilie 2008. Pe CD se noteaza doar numele autorului, sectiunea pentru care se inscrie si nr. de telefon. Inscrierea se va face contra sumei de 35 lei predata cu semnatura persoanei de contact sau prin posta, pe adresa scolii. Cadrele care doresc si publicarea materialului, vor achita inca 35 lei pana la 25 aprilie 2008.

Lucrarile in plen vor incepe la ora 9.00 in sala Teatrului ,,Mihai Eminescu’’ din Botosani. Programul simpozionului este intre orele 9.00 – 16.00.