Quartz Matrix lanseaza provocarea pentru invatamant interactiv

quartz_matrix.jpgQuartz Matrix va invita joi, 19 Iunie, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Targoviste, care va gazdui prezentarea “Tehnologii moderne pentru un invatamant interactiv”. Evenimentul va consta intr-o serie de prezentari si aplicatii demonstrative pe echipamente Interwrite sustinute de consultantii Quartz Matrix.
Invitati speciali sunt reprezentantii Epson care vor prezenta gama de videoproiectoare pentru invatamant.

Echipamentele prezentate de Quartz Matrix sunt tabla interactiva, tableta grafica wireless, sistemul electronic de evaluare simultana, laboratorul fonetic ProLang si monitorul inteligent. Evenimentul ofera participantilor ocazia de a testa aceste produse inovatoare si de a afla informatii complete despre acestea intrand in dialog direct cu specialistii nostri.

“Este doar unul dintre pasii pe care ni-i propunem in efortul de a dinamiza invatamantul romanesc si de a-l aduce la standarde europene si din punctul de vedere al dotarilor tehnice. Scoala romaneasca a facut o traditie din performanta si merita a fi sustinuta si de catre comunitatea de business pentru a avea toate premisele unui proiect de succes pe termen lung”, a declarat Mihai Suchar, Director General al firmei Quartz Matrix.