ASE Bucuresti implineste 96 de ani

Academia de Studii Economice din Bucuresti va implini, pe 6 aprilie, 96 de ani de la infiintarea prin decret de catre regele Carol I.

Cu acest prilej, conducerea institutiei de invatamant superior va organiza in perioada 6-12 aprilie o serie de manifestari precum: conferinte, minispectacole, concurs de fotografie, sesiuni stiintifice, lansari si prezentari de carte.

Evenimentul principal va fi lansarea, pe 7 aprilie, a Centrului Thomson Reuters dotat cu trei terminale (computere) de la care studentii, profesorii, masteranzii, doctoranzii ASE vor avea acces nelimitat gratuit la cele mai noi informatii din domeniul economiei. Pe 8 aprilie va avea premierea concursului de arta fotografica studenteasca “ASE in viata mea”.

Un alt eveniment important prilejuit de sarbatorirea ASE este conferinta internationala “Federatia Rusa si Romania – Economie si Invatamant”, programata pe 10 aprilie. In aceeasi zi vor fi organizate mai multe sesiuni stiintifice, iar pe 11 aprilie elevii de liceu vor putea afla informatii despre facultatile academiei in cadrul “Zilelor portilor deschise”. Studentii vor putea participa la jocuri si concursuri sportive la Baza Sportiva Tei, precum si la mai multe lansari de carte.