Investitii de 350.000 de lei in liceele din Sibiu

klaus iohannis.jpgPrimarul Sibiului, Klaus Iohannis, a inaugurat, vineri, noile sali de clasa de la colegiile “Gheorghe Lazar” si “Terezianum ” din municipiu, unde municipalitatea a investit 350.000 de lei, restul fondurilor fiind alocate de la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI), se arata intr-un comunicat remis.

Lucrarile de constructie propriu-zise au fost finantate cu fonduri de la bugetul de stat, prin MECI, prin Programul de Reabilitare a Infrastructurii Scolare. Municipalitatea a asigurat introducerea retelelor de utilitati in cele doua aripi de cladire, pentru aceasta fiind alocati din bugetul local 180.000 de lei pentru Colegiul “Gheorghe Lazar” si 170.000 de lei pentru “Terezianum”.

Noua cladire de la Colegiul “Gheorghe Lazar” este alcatuita din parter si doua etaje, oferind inca 12 sali de clasa si grupuri sanitare. La Colegiul “Terezianum” cladirea noua a fost construita cu parter si un etaj, adapostind 12 sali de clasa, o sala profesorala si grupuri sanitare.