Roberta Anastase a inmanat diplome olimpicilor de la Colegiul “Tudor Vianu” din Bucuresti

anastase roberta.jpgPresedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase a inmanat, luni, diplome de excelenta celor 40 de elevi ai Colegiului National de Informatica “Tudor Vianu” care au fost premiati la olimpiadele internationale de fizica, informatica, matematica, chimie, aeronautica. Olimpicii internationali sunt elevi in diferiti ani de studiu, de la clasa a VII-a pana la clasa a XII-a.

“Sunt impresionata de ce am vazut aici, pentru ca se intampla lucruri extraordinare in acest colegiu. Viitorul nu va va pune probleme, poate doar de optiune. Imi doresc ca mare parte din voi sa ramana in tara dupa ce au acumulat experienta, pentru ca va fi mai bine pentru noi toti”, a spus Anastase.

Ea i-a invitat pe elevii prezenti in sala de festivitati a Colegiului”Tudor Vianu” sa viziteze Camera Deputatilor cu prilejul Zilei Portilor Deschise si le-a spus ca ii asteapta la biroul sau pentru a le arata cum se desfasoara o zi din viata unui om politic. Festivitatea de inmanare a diplomelor s-a desfasurat in cadrul Zilelor Colegiului “Tudor Vianu” (1-2 iunie). Cu acest prilej, elevii au oferit un spectacol artistic si au intrat in legatura video cu absolventi ai colegiului, care in prezent invata la Universitatea americana Princeton.