Candidati multi si putine posturi titularizabile in judetul Teleorman

examen titularizare.jpgAproape 1.200 de candidati, dintre care 158 din promotia 2009, s-au inscris in judetul Teleorman la concursul pentru cele 178 de posturi titularizabile din invatamant, majoritatea fiind in mediul rural.

Seful Inspectoratului Scolar Teleorman, Constantin Amarie, a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca cele mai multe inscrieri s-au facut pentru invatatori – 240 si posturi in gradinite – 177. De asemenea, sunt solicitari numeroase pentru limba si literatura romana – 98, educatie fizica si sport – 84, religie ortodoxa – 69, engleza – 58.

Pentru concursul care va avea loc la 15 iulie sunt disponibile si 1.646 de posturi netitularizabile, mai ales in unitati de invatamant din localitati rurale. Concursul privind mobilitatea cadrelor didactice din judetul Teleorman se va face in doua centre, organizate in municipiul Alexandria, la Scoala generala “Stefan cel Mare” si Liceul pedagogic “Mircea Scarlat”, in ziua de 10 iulie fiind programata desfasurarea probelor practice/orale eliminatorii.