800 de locuri de cazare la Universitatea “Vasile Goldis” din Arad

univ_vasile_goldis_arad.jpgUniversitatea “Vasile Goldis” din Arad dispune de 800 de locuri de cazare, in doua camine studentesti. Rectorul universitatii, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, a precizat ca toate locurile de cazare sunt in camere cu 2 sau 3 paturi si grup sanitar propriu. Studentii beneficiaza de cablu TV, internet, sali de lectura, oficii si de cantina.

“Cu toate ca tariful lunar de cazare este de 200 de lei, toate locurile din camine au fost ocupate. Este o dovada ca studentii apreciaza raportul calitate – pret in ceea ce priveste conditiile de cazare”, a spus prof. univ. dr. Aurel Ardelean.

Potrivit rectorului, in afara celor doua camine studentesti, UVVG mai are in proprietate hotelul “Academica” din Arad, universitatea dispunand de asemenea si de un numar de 120 de locuri de cazare in complexul universitar “Castel Macea”, care ofera conditii ideale pentru cursurile de training organizate in colaborare cu ARACIP. Studentii care, din varii motive, prefera sa nu locuiasca in camin au posibilitatea de a inchiria fie o garsoniera, fie un apartament cu doua camere, tarifele variind intre 100 si 200 de euro pe luna, plus cheltuielile de intretinere, in functie de zona si de dotarile locuintei respective. AGERPRES