Seminar pentru dezvoltarea personala si profesionala a studentilor

sala seminar.jpgAproximativ 500 de studenti vor participa, marti, la un seminar de dezvoltare personala si profesionala organizat de Asociatia Young Goldfish, in colaborare cu Rombizconect, informeaza site-ul Universitatii din Bucuresti.

In cadrul seminarului sustinut de Paul Martinelli, studentii vor invata strategii de succes pentru a-si valorifica la maximum potentialul.

Studentii cu cele mai bune CV-uri vor fi selectionati pentru a urma stagii de practica in mari companii, iar celelalte CV-uri vor fi integrate in baza de date a asociatiei pentru medierea angajarii studentilor si a proaspetilor absolventi de facultate. Acest program ii va ajuta pe participanti sa se dezvolte, sa se inscrie in programe de mentorat si sa castige experienta profesionala, sustin organizatorii.


Paul Martinelli, discipolul lui Bob Proctor, este prezent anul acesta in Romania intre 5 si 8 decembrie pentru a-i invata pe studenti strategii de personal branding. In timpul vizitei sale in Romania, Paul Martinelli va avea prelegeri la Iasi si Bucuresti, unde va impartasi ascultatorilor sai calea spre cunoasterea adevaratului potential. AGERPRES