“DANUBIUS” – Învăţământ superior pentru viitor superior

danubius_mascota.jpgFiecare generaţie se confruntă cu decizia alunecoasă privitoare la cariera potrivită care să ofere satisfacţia traiului decent, absorbţia şi menţinerea pe piaţa muncii şi, implicit, siguranţa zilei de mâine. Reorientarea în carieră constituie, de asemenea, o cotitură dificilă şi riscantă, atât de prezentă, din păcate, în România precum şi în întreaga lume.

Racordată permanent la ceea ce se cere pe piaţa muncii, colaborând strâns în acest sens cu angajatorii gălăţeni şi preocupată de modernizarea programelor de studii, Universitatea “Danubius” oferă tinerilor absolvenţi de liceu precum şi persoanelor care doresc să se reorienteze în carieră, posibilitatea de a urma cursurile uneia dintre Facultăţile de Drept, Ştiinţe Economice, Ştiinţe ale Comunicării, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene precum şi ale Facultăţii de Ştiinţe Administrative.

Societatea, indiferent că este vorba despre spaţiul public sau privat, naţional sau internaţional, va avea întotdeauna nevoie de jurişti, avocaţi, magistraţi, notari, poliţişti, economişti, contabili, specialişti în relaţii publice, negociatori în afaceri, profesionişti în domeniul relaţiilor internaţionale, IT – şti, etc.. Tocmai de aceea, Universitatea “Danubius” a înfiinţat domenii de studii de licenţă cu specializări menite să ofere studenţilor competenţele necesare absolventului pe piaţa muncii.

Astfel, oferta educaţională a Universităţii “Danubius” cuprinde în acest an, următoarele domenii de studiu şi specializări, acreditate şi autorizate, pentru studii universitare de licenţă:

– 475 de locuri (ZI, FR, ID) la Facultatea de Drept, Domeniul de studiu – Drept, Specializarea – Drept.

– 825 de locuri (ZI, FR, ID) la Facultatea de Ştiinţe Economice, cu următoarele domenii de studiu şi specializări :

Domeniul de studiu: Finanţe, Specializarea: Finanţe şi Bănci;

Domeniul de studiu: Administrarea Afacerilor, Specializarea: Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor ( ZI, ID);

Domeniul de studiu: Contabilitate, Specializarea: Contabilitate şi Informatică de Gestiune (ZI şi FR);

Domeniul de studiu: Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, Specializarea: Informatică Economică (ZI).

– 200 de locuri (ZI, ID) la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării, cu următoarele domenii de studiu şi specializări:

Domeniul de studiu: Ştiinţe ale Comunicării, Specializarea: Comunicare şi Relaţii Publice (ZI, ID);

Domeniul de studiu: Ştiinţe administrative, Specializarea: Asistenţă managerială şi secretariat (ZI);

– 100 de locuri la Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Domeniul de studiu: Relaţii Internaţionale şi Studii Europene şi Specializarea: Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

Studenţii care optează pentru cursurile Facultăţilor Universităţii « Danubius » beneficiază de valoarea didactică şi ştiinţifică atât a cadrelor didactice titulare la această instituţie de învăţământ superior cât şi a dascălilor de la cele mai prestigioase universităţi din lume: Franţa, Italia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Calitatea învăţământului de la Universitatea “Danubius” este susţinută, pe deplin , de confortul, mai mult decât european, oferit de întreaga bază materială, pornind de la modernele săli de curs şi seminare, laboratoarele (de criminalistică, informatică, media, etc.) dotate cu aparatură de ultimă generaţie, biblioteca universităţii, şi nu în ultimul rând baza sportivă care animează şi relaxează, prin concursurile sportive de amploare organizate aici.

Căminul studenţesc, cum nu există altul în România, va fi pregătit, la anul, să ofere acelaşi confort şi aceeaşi calitate studenţilor care vor veni din alte părţi ale ţării şi chiar ale lumii să studieze la Universitatea “Danubius”.

Înscrierile pentru studiile universitare de licenţă se fac în perioada 4 – 29 iulie la sediul Universităţii Danubius.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi: http://admitere.univ-danubius.ro/archives/category/licenta

Viitorul felicită candidaţii Universităţii “Danubius”!