Noul şi Vechiul Cod Civil au fost dezbătute de studenţii UVVG

uvvg_codcivil.jpgGrupul de iniţiativă LSA Arad, din care fac parte studenţii Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” într-o strânsă colaborare cu prof. univ. dr. Ioan Trifa, decanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice a UVVG şi cu sprijinul unitar al cadrelor didactice, a organizat, zilele trecute, în Aula „Ştefan Cicio Pop”, o întâlnire privind diferenţele dintre Noul şi Vechiul Cod Civil, care a intrat în vigoare la 1 octombrie 2011.

Printre temele abordate s-au numărat prescripţia extinctivă prezentată de lect. dr. Petru Ciacli, contractual de locaţiune prezentat de lect. dr. Sorin Fildan şi răspunderea juridică a administratorilor societăţilor comerciale prezentată de lect. drd. Alexandru Mihuţ.

Studentul Gică Daniel, reprezentat LSA Arad, ne-a declarat că participarea din partea studenţilor Facultăţii de Ştiinţe Juridice a fost una numeroasă. „În urma întâlnirii studenţii au avut posibilitatea de a furniza organizatorilor un feedback, care a fost destul de mulţumitor. Acest fapt a conferit sprijinul moral necesar pentru a continua această serie de evenimente educative atât pentru studenţi, cât şi pentru tinerii practicieni ai dreptului.