Condiţiile meteo au determinat Consiliul de administraţie al Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău să adopte măsuri în sprijinul participării studenţilor la examene

bacau_univalecsandri_iarna.jpgCondiţiile meteorologice dificile din judeţul Bacău şi din judeţele limitrofe în perioada 6-8 februarie au determinat imposibilitatea participării unor studenţi la examenele planificate în perioada menţionată. Pentru a veni în sprijinul acestora, Consiliul de administraţie al Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău a hotărât ca pe durata aplicării codului galben de condiţii nefavorabile pentru judeţul Bacău, studenţilor să nu li se treacă absenţele în cataloagele de examen, acestea fiind considerate din oficiu ca amânate.

Susţinerea acestora se va face în prima săptămână din semestrul II al anului universitar 2011-2012, la cererea scrisă a studenţilor în cauză, cereri care se vor depune la decanatele facultăţilor în primele două zile ale semestrului II.

După cum informează cancelarul general al Universităţii, Prof.univ.dr. Cătălina Ababei, planificarea examenelor amânate se va aproba de către decanatul fiecărei facultăţi şi se va afişa atât pe pagina web a facultăţilor cât şi la avizierele acestora până la data de 22.02.2012. În cazul colocviilor pentru gradul I, la cererea candidaţilor, se va organiza o sesiune suplimentară în perioada 20-24.02.2012.