Manageri de top, prezenți la PremiumPeople Business Cocktail

premiumpeople_2013.jpg300 de reprezentanți ai unor companii de renume, diplomați și politicieni au participat miercuri, 18 septembrie, la cea de-a patra ediție a PremiumPeople Business Cocktail, care a avut loc la Hilton. O seară specială în care participanții au petrecut câteva ore bune, socializând într-un cadru relaxat, atât cu cei pe care îi știau deja, dar și cu cei pe care au avut ocazia să-i întâlnească pentru prima dată.

Seara a fost deschisa de Cezar Caluschi, General Manager Oameni și Companii, printr-o scurta prezentare a evenimentului si a partenerilor. Evenimentul a beneficiat de un suport tehnologic special, o masa digitala unde participantii puteau vizualiza participantii din sala si isi putea stabili o lista de contacte de realizat. O echipa Oameni si Companii formata din 12 consultanti in comunicare a facilitat un numar record de intalniri in cele 4 ore de eveniment.

Un concept original

Organizat de două ori pe an, evenimentul facilitează comunicarea între membrii marcanţi ai comunității și asigură cadrul realizării unor contacte noi sau reluarea unor colaborări vechi.

La ediţiile PremiumPeople Business Cocktail desfăşurate până în prezent au participat în total 950 personalităţi din mediul de afaceri, asociaţii profesionale şi nonguvernamentale, diplomaţi, politicieni, membri ai Parlamentului şi Guvernului. Numărul participanţilor a înregistrat o creștere remarcabilă de la ediţie la ediție, transformând PremiumPeople Business Cocktail într-unul dintre cele mai spectaculoase şi apreciate evenimente de comunicare directă şi networking de afaceri din România.