Facultăţile Universităţii din Bucureşti îşi prezintă ofertele educaționale la o nouă ediţie a Târgului Educaţiei

univ_buc_targ.jpgÎn perioada 10-11 aprilie, Universitatea din București îi invită la cea de-a XV-a ediție a Târgului Educației pe toți liceenii care se pregătesc pentru admiterea la facultate. În cadrul celor două zile ale evenimentului, elevii vor putea cunoaște oferta educațională a Universității din București pentru anul 2014-2015 și vor putea beneficia de servicii de informare, orientare și consiliere pentru alegerea facultății.

Târgului Educației se va desfășura în Holul Central al Palatului Facultății de Drept (bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5, București). Deschiderea oficială va avea loc joi, 10 aprilie, la ora 10:00. Accesul este liber. Ediția 2014 a Târgului Educației se înscrie în seria evenimentelor dedicate aniversării a 150 de ani de existență a Universității din București.

Cu o tradiție de 15 ani, Târgul Educației este organizat de comunitatea universitară pentru a veni în întâmpinarea viitorilor studenți și pentru a le răspunde la întrebarea De ce să studiezi la Universitatea din București?. Liceenii vor putea dialoga cu studenții și absolvenții Universității, precum și cu viitorii lor profesori, care le vor împărtăși impresii despre viața academică.

Organizatorii Târgului Educaţiei au pregătit pentru această ediție un program care cuprinde conferinţe, dezbateri, sesiuni informative, precum şi demonstraţii sportive şi mici momente artistice. Standurile facultăţilor vor fi pregătite cu pliante, broşuri, dar şi cu răspunsuri la toate întrebările viitorilor studenţi legate de modalitatea de desfășurare a concursului de admitere. De asemenea, la târg vor fi prezenți şi reprezentanţi ai birourilor şi departamentelor Universităţii din Bucureşti, editurilor, institutelor culturale, asociaţiilor studenţeşti şi organizaţiilor non-guvernamentale.

În plus, elevii vor putea experimenta cum este să fii student, participând, în perioada 7-9 aprilie, la Zilele Porților Deschise la Facultatea de Istorie, Facultatea de Geografie, Facultatea de Litere, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Centrul de Excelență în Studiul Imaginii.

Programul complet al celei de-a XV-a ediții a Târgului Educației la Universitatea din București poate fi consultat AICI.

Detalii despre admiterea la facultățile Universității din București pot fi găsite pe site-ul http://admitere.unibuc.ro/