Prof. univ. dr. Alexandru Bucur a devenit Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”

bucur_alexandru_uvvg.jpg Prof. univ. dr. Alexandru Bucur, decan al Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, i-a fost conferit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” din Arad în cadrul unei festivităţi organizate vineri în Sala “Regele Ferdinand” a Primăriei municipiului Arad.

“La baza hotărârii Senatului UVVG de a-i conferi titlul de DHC prof. univ. dr. Alexandru Bucur a stat, fără îndoială, excepţionala activitate ştiinţifică şi managerială a acestuia”, a spus prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG Arad.

Rectorul a dorit să menţioneze în mod special implicarea profesională a profesorului Bucur în evoluţia pozitivă a specializării de medicină dentară a UVVG şi, de asemenea, organizarea unor cursuri de specialitate care au condus implicit la creşterea calităţii serviciilor medicale de profil în Arad.
Conf. univ. dr. Sorin Başchir, preşedintele Senatului UVVG, a rostit Laudatio, prezentând cariera profesională a profesorului Alexandru Bucur, de la absolvirea în anul 1983 a Institutului de Medicină şi Farmacie din Bucureşti şi până în prezent. În anul 1998 a obţinut titlul de doctor în medicină, cu teza de doctorat intitulată “Cancerul la limbă”. AGERPRES