Şcoala postliceală “Danubius” organizează examen de admitere

danubius_postliceala.jpgȘcoala Postliceală Danubius, înființată în urmă cu trei ani în cadrul Fundației Universitare “Benone Pușcă”, oferă cursanților, prin complexul de resurse materiale și umane (cadre didactice din mediul universitar și practicieni) de care dispune, posibilitatea de a se pregăti la cele mai înalte standarde, optând pentru una dintre cele trei specializări autorizate: Agent Turism-Ghid; Asistent de gestiune în unități de cazare și alimentație sau Asistent medical geberalis.

Durata studiilor la specializările Școlii Postliceale Danubius este de 2 ani, respectiv 3 ani, perioadă în care, cursanții care doresc să promoveze examenul de Bacalaureat sunt susținuți de Universitatea ”Danubius” prin posibilitatea de a participa, gratuit, la cursurile de pregătire pentru acest examen.

Cursanții specializărilor Școlii Postliceale Danubius parcurg stagii de practică în instituţii / unităţi / agenţii economice de profil (agenţii de turism, hoteluri, restaurante, spitale, dispensare, scoli, grădinițe, azile de bătrâni etc.).

Oferta educațională a Școlii Postliceale Danubius cuprinde, pentru anul școlar 2015- 2016, următoarele specializări:

AGENT TURISM-GHID– forma de învățământ zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor – 2 ani

TAXA DE STUDII/ an – 1600 RON

TAXA DE ÎNSCRIERE – 100 RON

ASISTENT DE GESTIUNE IN UNITAŢI DE CAZARE ŞI ALIMENTAŢIE– forma de învăţământ de zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor 2 ani

TAXA DE STUDII/ an – 1600 RON

TAXA DE ÎNSCRIERE – 100 RON

ASISTENT MEDICAL GENERALIST, forma de învăţământ de zi, durata studiilor 3 ani

Școala Postliceală ”Danubius” a încheiat parteneriate cu unități de profil în care pot activa asistenții medicali: spitale, dispensare, scoli, grădinițe, azile de bătrâni, centre ale DGASPC (Direcției Generale de Sănătate și Protecția Copilului Galați).

TAXA DE STUDII/ an – 2000 RON

TAXA DE ÎNSCRIERE – 100 RON

Mai multe amănunte despre examenul de amitere la Școala Postliceală ”Danubius” găsiți la adresa http://univ-danubius.ro/despre-3.html