ISJ Gorj a premiat elevii care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat

Opt elevi din judeţul Gorj care au susţinut anul acesta examenele de evaluare naţională şi bacalaureat şi au obţinut note de 10 au fost premiaţi de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean. Potrivit şefului ISJ Gorj, Ion Işfan, cei cinci elevi care au absolvit clasa a VIII-a cu nota 10 au primit câte 1.000 lei, iar cei trei care au luat nota 10 la Bacalaureat au primit câte 3.000 lei.

“Avem cinci elevi absolvenţi ai clasei a VIII-a şi trei elevi absolvenţi ai liceului pe care îi premiem pentru munca depusă în ultimii ani de şcoală şi pentru rezultatele deosebite obţinute la examenele susţinute. Printre ei se numără şi Dumitru Călugăru care a devenit un model pentru ceilalţi elevi şi pentru învăţământul din Gorj. Pe lângă şi împreună cu el s-au format alţi copii care îi vor călca pe urme. Dumitru este un copil de excepţie al României”, a spus Ion Işfan.

Dumitru Călugăru a absolvit Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu şi în luna mai a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, Premiul I şi Medalia de Aur la Olimpiada Internaţională de Chimie desfăşurată în Armenia. În cei patru ani de liceu, Dumitru Călugăru a obţinut şapte medalii internaţionale, patru de aur şi trei de argint. AGERPRES