Gabriel Mutu vrea să modernizeze toate cele 70 de unităţi de învăţământ din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că pe parcursul mandatului său vor fi modernizate toate cele 70 de unităţi de învăţământ din sector, procesul urmând să fie demarat de anul viitor.

“Asfaltarea şi împrejmuirea curţilor, igienizarea şi dotarea grupurilor sanitare sunt doar începutul procesului de reabilitare totală. Vom moderniza toate cele 70 de unităţi de învăţământ pe parcursul mandatului meu de primar, începând cu anul viitor, pentru că îmi doresc să vă ofer un mediu modern în care să veniţi cu plăcere şi în care să dăruiţi din experienţa dumneavoastră elevilor pe care îi îndrumaţi”, a declarat Mutu, care a participat la ceremonia de deschidere a noului an şcolar.

Alături de reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar şi ai Administraţiei Şcolilor Sector 6, el a fost prezent la festivităţile de la Grădiniţa “Albinuţa”, şcolile generale nr. 142 şi 193 şi la Colegiul Naţional “Grigore Moisil”.

Edilul a precizat cu aceste ocazii că, în cele două luni de la învestirea în funcţie, a vizitat toate unităţile de învăţământ din Sectorul 6 şi a discutat cu toţi directorii, cu mulţi profesori, dar şi cu reprezentanţii elevilor.

“Sunt, la rândul meu, părinte şi înţeleg cât de importantă este educaţia în viaţa unui copil. Îmi doresc ca voi, şcolarii, să găsiţi propria cale, să vă urmaţi pasiunile şi să înţelegeţi că prezenţa într-o unitate de învăţământ înseamnă responsabilitate. Sunteţi responsabili de ceea ce găsiţi, de ceea ce doriţi să lăsaţi în urma voastră, de ceea ce construiţi împreună cu părinţii şi profesorii care vă susţin”, a fost mesajul edilului. AGERPRES