Cei mai merituoşi studenţi din anul universitar trecut au fost premiați la deschiderea anului universitar 2016-2017 de la Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacău

univ_bc_deschidere.jpgUniversitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău a păşit în anul universitar 2016-2017, cu noi perspective şi proiecte menite să poziţioneze în continuare învăţământul universitar băcăuan pe harta performanţei şi a profesionalismului academic. La ceremonia de Deschidere a noului an universitar, ce a avut loc pe 3 octombrie, la ora 10:00, în Aula Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău, au fost prezenţi, alături de cei aproximativ 1868 studenți din anul I, cadre didactice, părinţi, dar şi prieteni.

Şi în acest an, oficialităţile au fost alături de Universitate, la această frumoasă activitate. Printre cei prezenţi s-au numărat Primarul Municipiului Bacău, Cosmin Necula, Instituția Prefectului Județului Bacău prin Șefa serviciu comunicare, Carmen Cioltan, precum și reprezentanți ai instituțiilor colaboratoare și partenerilor din mediul socio-economic și cultural.

Rectorul Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău, Prof.univ.dr.ing. Carol Schnakovszky, a ţinut să mulţumească studenților că au optat să își continue studiile, alegând oferta educațională a Universității. Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău cu sprijinul sponsorilor (Raiffeisen Bank, BRD Group Société Générale, Banca Transilvania, Banca Comercială Română și S.C. SCC. Services România S.R.L.) şi-a premiat cei mai merituoşi studenţi din anul universitar trecut, oferind 35 de diplome de merit pentru rezultate deosebite la învățătură și 6 diplome speciale pentru studenții de la Ligă pentru implicare în proiectele privind creșterea imaginii Universității.

Activitatea s-a încheiat cu un şir de aplauze şi încurajări pentru boboci, care au fost îndrumaţi către facultăţile alese de aceştia pentru a participa la festivitatea de deschidere a noului an universitar, ce a avut loc apoi, în cadrul fiecărei facultăţi. Conducerea Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău a urat studenţilor mult succes în noul an universitar.