Directorul unei scoli vasluiene este acuzat de parinti ca bate elevii

Directorul unei scoli vasluiene este acuzat de mai multi parinti ca isi bate elevii in timpul orelor, unul dintre copii ajungand la spital in stare grava dupa ce a luat bataie de la profesor.
Parintii au protestat vineri in fata scolii din localitatea Rosiesti, deoarece copiii lor sunt batuti frecvent de director. Ei au amenintat ca nu-si vor mai lasa copiii la scoala daca nu se vor lua masuri, mai ales ca unul dintre elevi este acum internat in stare grava la spital.
Managerul scolii nu recunoaste nimic si neaga orice acuzatie care i se aduce. “Nu este adevarat ca am batut acesti copii. Intr-adevar, am avut probleme cu unii dintre ei fiindca nu stiau sa fie respectuosi la ore si nu aveau grija de mobilierul din clase” – a declarat directorul Scolii Rosiesti, Eugen Sava.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui cunoaste acest caz si spune ca va lua masuri impotriva directorului daca acesta va fi gasit vinovat. “Vom analiza in detaliu acest caz si urmeaza sa luam masurile care se impun, putandu-se ajunge chiar si pana la demiterea directorului respectiv”, a declarat profesorul Gheorghe Carja, inspector general scolar la Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui.

Parintii copiilor ameninta ca se vor plange si ministrului Educatiei in cazul in care directorul scolii nu va primi nicio sanctiune.