One IT sprijina invatamantul universitar

One IT participa la sustinerea studentilor Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes – Bolyai Cluj – Napoca prin sponsorizarea unor premii in produse la Balul Bobocilor organizat de “Organizatia Studentilor Economisti” .
Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura a Studentilor, unde au fost prezenti pana la final atat studentii cat si profesorii, sponsorii si alti invitati speciali. Datorita efortul depus de organizatori in reusita acestui bal, atmosfera a fost pe masura si distractia la fel, iar participantii chiar daca au intampinat unele probleme tehnice au reusit de fiecare data sa-si duca la bun sfarsit cu succes proba.

Avand ca si slogan “One IT – Mai mult decat un expert, un prieten !”, One IT s-a dovedit inca o data un bun prieten pentru studenti, fiind unul dintre sponsorii acestui eveniment important pentru cei ce sunt dornici sa progreseze si sa se dezvolte pe plan profesional.

Cu cele 2 magazine de prezentare, din Baia Mare si din Polus Center Cluj, One IT a castigat increderea a mii de clienti ce stiu sa aprecieze performanta transpusa, prin servicii de inalta calitate, in notebook-uri, navigatoare, playere, calculatoare, componente IT, monitoare, imprimante etc

Raportul foarte bun calitate – pret pus la dispozitia clientilor si implicit a studentilor,prin oferte exceptionale, in mare parte, se datoreaza parteneriatelor existente cu liderii internationali precum Intel, Microsoft si Xerox. Mandrindu-se cu marci de prestigiu, cum ar fi Dell, Asus, MSI, Toshiba, Satellite, Samsung sau Altec Lansing, One IT reuseste de fiecare data sa satisfaca cerintele clientilor la cele mai inalte standarde.
Actiunea intreprinsa acum de catre One IT cu ocazia Balului Bobocilor Studenti, de la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, prin sprijinul acordat Facultatii de Stiinte economice si Gestiunea Afacerilor, dovedeste faptul ca in spatele performantei sta intotdeauna bucuria de a darui si dorinta de a-l vedea pe fiecare client multumit.