Targul International de Universitati va avea loc la Bucuresti, Timisoara si Iasi

riuf.jpgCea de-a patra editie a Targului International de Universitati “Romanian International University Fair -RIUF 2008” va avea loc in acest an in Bucuresti, Timisoara si Iasi.
In Bucuresti, targul se va desfasura in perioada 15-16 martie, in Timisoara, pe 19 martie, iar la Iasi, pe 21 martie. La aceasta editie a manifestarii sunt asteptati peste 120 de expozanti din intreaga lume. Este vorba in special de universitati care ofera programe de studii de licenta, master si doctorat, ambasadele tarilor din care sunt provin acestea, institutii culturale asociate, organizatii furnizoare de materiale si servicii de consiliere si pregatire pentru admitere si institutii care ofera burse si credite pentru studii.

Lista participantilor nu a fost inca definitivata, inscrierile avand loc pana pe 15 februarie. Organizatorii doresc ca in acest an invitate speciale la manifestare sa fie Germania si Austria.

Targul va avea trei sectiuni, una dedicata studiilor de licenta, o alta pentru cele postuniversitare si a treia pentru alte tipuri de institutii. Manifestarea va gazdui si o serie de seminarii, conferinte si dezbateri.

La editia de anul trecut a targului, care a avut loc intre 10 si 11 martie la Teatrul National din Bucuresti, au participat 121 de expozanti dintre care 86 din strainatate, iar restul din tara, numarul vizitatorilor fiind de peste 9.500 de persoane. Inivitatul special al editiei din 2007 a fost Franta, un numar de 34 de intitutii de invatamant superior din aceasta tara prezentandu-si oferta la manifestare.