Policolor S.A. a fost premiata la „Construct Expo Antreprenor”

policolor-premiu.jpgCompania Policolor a participat in perioada 5-9 martie la cea de a XV-a editie a „Construct Expo Antreprenor” – Expozitia internationala pentru materiale si sisteme pentru constructii, la care au participat 450 de expozanti din 19 tari, pe o suprafata de 22.000 de metri patrati. Cu acest prilej, cei care au vizitat standul Policolor au putut participa la prezentarile de produse si demonstratiile organizate de specialistii din cadrul echipelor DEKO Professional si Iris.
In ultima zi a expozitiei a avut loc, la Sala Cupola a Complexului Expozitional Romexpo, festivitatea de decernare a premiilor pentru cei mai buni expozanti din cadrul manifestarii.

Ca urmare a prezentei deosebite la aceasta expozitie si a calitatii produselor expuse in cadrul evenimentului, Policolor a primit Diploma de Excelenta pentru noul produs, ecologic “Tencuiala decorativa DEKO” si pentru “Designul deosebit al standului”.

Firmele participante la Construct Expo Antreprenor au fost premiate pe baza criteriilor privind calitatea prezentarii si design-ul standului, consecventa participarii si debut, iar produsele expuse la Construct Expo Antreprenor au fost evaluate de o comisie de jurizare formata din specialisti in domeniul produselor pentru constructii, pe baza unor criterii privind noutatea produselor, respectarea legislatiei, cresterea productivitatii, eficienta energetica si tehnica, produse ecologice si nu in ultimul rand raportul calitate / pret.