O parte din liceele sibiene au directori noi

Profesorii inscrisi la concursurile de directori de licee din judetul Sibiu s-au dovedit mai bine pregatiti decat cei care au concurat pentru scolile generale.
Astfel, in urma concursului organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, Ana Avram a devenit directoarea Liceului Teoretic „O. Ghibu”, Mariana Dietrich a preluat Liceul „G. Gundisch” Cisnadie, Calin Baban a ajuns la Liceul de Arta, Marius Emilian Novac la Liceul Teoretic din Avrig, iar Dorin Chira este noul director al Liceului “St. L. Roth”, din Medias. La Liceul „Gh. Lazar”, Gabriel Negrea isi pastreaza fotoliul, la fel si Sorin Volosciuc de la Grupul Scolar Energetic. La Colegiul Tehnic Textil Medias, candidatul admis a fost Mara Ionescu, la Colegiul Tehnic „Terezianum” director este Constantin Goru, iar la Colegiul Agricol „D. P. Barcianu”, a fost confirmat Mugurs Popescu.

Totusi, la examenele incheiate de curand, multe scoli generale au ramas fara conducere. Este cazul scolii din Blajel, unde Ovidiu Bocioanca si Constantin Roman au avut punctajul final sub 90 de puncte, ceea ce inseamna ca n-au promovat examenul. Si la scoala din Sadu s-a intamplat acelasi lucru: Mioara Petronela Prepelita si Cristina Sandru nu au trecut cele doua probe de concurs.