Programul Myria Educational continua si in 2008

Compania Altex continua initiativele din 2007 din aria educationala, oferind elevilor si profesorilor posibilitatea de a accesa resurse IT de ultima generatie. Dupa succesul inregistrat cu proiectul pilot lansat anul trecut in Bucuresti, Altex extinde programul la nivel national si doteaza noi unitati de invatamant cu calculatoare marca Myria. Astfel, in cadrul programului se vor adauga scolile generale din municipiul Piatra Neamt.
Calculatoarele au fost concepute in cadrul programului “MYRIA EDUCATIONAL 2008 – Inveti si te joci in acelasi timp” si reprezinta solutii tehnice avansate si adaptate pentru fiecare ciclu scolar, aducand in prim plan doua noi aspecte importante: responsabilitatea fata de copii si suportul pentru educatia moderna, la standarde europene.

“Atex acorda o atentie deosebita programelor de responsabilitate sociala. Sustinem in continuare produsele si serviciile de calitate ca semn al respectului si increderii acordate clientilor nostri. Dintre programele ample de responsabilitate sociala demarate anul trecut tin sa mentionez programule de promovare a protectiei mediului prin reciclarea produselor electronice si electrocasnice si programele de dotare cu echipamente IT a scolilor. Ne bucuram sa extindem programul MYRIA EDUCATIONAL la nivel national si sa sprijinim astfel o noua abordare responsabila si interactiva a utilizarii calculatorului in educatia copiilor”, declara Dan Ostahie, presedintele Altex Romania.

Pe 22 aprilie a avut loc prezentarea programului MYRIA EDUCATIONAL 2008 in cadrul comunitatii scolare locale din municipiul Piatra Neamt. La eveniment au participat directorii unitatilor de invatamant, cadre didactice, elevi si parinti. Au fost prezenti Gheorghe Stefan, Primarul municipiului Piatra Neamt, reprezentanti Altex, precum si reprezentanti ai companiilor Microsoft, AMD, SIVECO si ALTFACTOR – parteneri in programul MYRIA EDUCATIONAL 2008.