SANAKO si SIVECO Romania vor colabora pentru promovarea si dezvoltarea de solutii educationale

Cooperarea dintre SANAKO si SIVECO Romania urmareste dezvoltarea unui parteneriat durabil si distributia produselor educationale proprii, catre clientii din intreaga lume.
Continutul educational dezvoltat de SIVECO Romania (lectii multimedia interactive de matematica, fizica, chimie, informatica, geografie si biologie destinate elevilor din invatamantul preuniversitar) va fi de acum disponibil prin intermediul retelei de parteneri globali dezvoltata de compania SANAKO.

Lectiile interactive vor fi de asemenea disponibile si direct prin intermediul magazinului online al companiei SANAKO. Continutul educational dezvoltat de SIVECO Romania va deveni astfel usor accesibil clientilor din intreaga lume. Solutiile si continutul digital de clasa mondiala dezvoltate de SIVECO Romania, consolideaza oferta SANAKO, furnizand beneficii semnificative pentru clienti si oferind solutiilor SANAKO un important avantaj competitiv.

De asemenea, acest parteneriat presupune completarea ofertei educationale a companiei SIVECO Romania, cu solutiile de predare live a limbilor straine si softul educational creat de SANAKO.Bazandu-se pe o vasta expertiza in dezvoltarea de proiecte majore in sectorul educational, SANAKO si SIVECO Romania vor colabora pentru a oferi solutii inovatoare, pentru imbunatatirea rezultatelor invatarii atat in clasa de curs cat si in campusurile scolare, cu ajutorul resurselor interactive si a Internetului.

Partenerii si-au propus sa furnizeze clientilor solutii integrate complete de predare/invatare, care includ tehnologii educationale moderne, continut digital complex si servicii localizate destinate clientilor. Juha Merinen, Executive Vice President in cadrul SANAKO, a declarat ca “parteneriatul strategic cu SIVECO – un jucator cheie pe piata creatorilor de continut educational interactiv de calitate –va sprijini alinierea procesului de invatamant la cerintele impuse de evolutia rapida a educatiei in secolul XXI.