Centru de documentare la Scoala “Principesa Margareta” din Bucuresti

Un centru de documentare si informare a fost inaugurat pe 24 octombrie la Scoala cu clasele I-VIII nr. 114 “Principesa Margareta”, a declarat inspectorul pe probleme de imagine in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu.

Centrul de documentare si informare este realizat pe baza unui proiect finantat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ambasada Frantei.

La festivitate au participat reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, ai Ambasadei Frantei, ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si 13 cadre didactice din Franta, Portugalia, Spania, Turcia si Lituania, care desfasoara un program de parteneriat educational cu Scoala nr. 114.

Tot pe 24 octombrie, la Grupul Scolar Industrial “Grigore Cerchez” s-au desfasurat activitatile prilejuite de aniversarea centenarului infiintarii acestei unitati de invatamant. La activitate au participat reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, Primariei Sectorului 5, ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, elevi, fosti elevi, parinti si profesori.