Studentii universitatilor bucurestene vor da examenul de licenta

Absolventii din anii anteriori ai universitatilor bucurestene, care nu au luat examenul de licenta sau nu au sustinut examenul de disertatie, vor putea da licenta pana in data de 20 februarie, potrivit calendarelor aprobate de senatele universitare.

Astfel, absolventii Universitatii Politehnica din Bucuresti vor sustine lucrarile de diploma si disertatie in perioada 9-13 februarie, cei de la Universitatea Bucuresti in perioada 18 ianuarie – 20 februarie, in functie de decizia fiecarei facultati, iar la Academia de Studii Economice in perioada 26 ianuarie – 1 februarie.

La Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, licenta se va sustine in luna februarie, in functie de fiecare facultatea in parte si de numarul studentilor care fac solicitari, iar la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti se va sustine examenul de diploma tot in decursul lunii februarie. Conducerea Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” si cea a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) urmeaza sa stabileasca programul examenelor de licenta.