“Happy Visit” la Clinica DENT ESTET 4 KIDS

taban_oana.jpgSunt managerul unei clinici de stomatologie de succes si acest lucru imi ocupa majoritatea timpului. Cand am lansat acest proiect, DENT ESTET, cu un deceniu in urma, mi-am propus sa respectam un principiu: sa oferim excelenta in stomatologie, prin experienta si tehnologie de avangarda. Nu a fost usor, dar am reusit sa devenim si sa ramanem cel mai important furnizor de excelenta in serviciile medicale de stomatologie pentru intreaga familie.

Director General DENT ESTET, Oana TABAN

Nu e usor sa fii lider intr-un domeniu in care medicina avanseaza in fiecare an si mai ales intr-un domeniu in care, la frontiera dintre estetica si medicina, clientii au asteptari uriase. De aceea am cautat in permanenta stomatologi cu foarte multa experienta si am investit in echipamente si tehnologii de ultima generatie. Si cu toate acestea, ani la rand, in timp ce intram in clinica, si seara cand plecam acasa, simteam ca mai trebuie facut ceva. Multa vreme nu mi-am dat seama ce, apoi, intr-o buna zi, pe cand ma gandeam la copiii mei, am realizat ce lipsea: fusesem prea mult timp manager si uitasem ca sunt si parinte. Uitasem ca un copil este lumina familiei si ca el merita toata atentia noastra.

DENT ESTET este excelenta in servicii de stomatalogie pentru toata familia, dar simteam ca putem face mai mult pentru copii. O clinica numai pentru ei ! Asta a fost revelatia mea acum cateva luni, si de atunci nu am mai putut dormi linistita.

Asa s-a nascut conceptul DENT ESTET 4 KIDS! De la idee la realitate a fost apoi un proces lung de framantari si cautari, pentru ca DENT ESTET 4 KIDS trebuia sa devina locul in care parintii si copiii vin cu bucurie, o feerie pentru cei mici si pentru cei mari care ii insotesc, deopotriva.

Stiati ca una dintre cele mai frecvente intrebari primite de la clientii nostri care au copii este legata de varsta optima cand ar trebui sa fie efectuata prima vizita la dentist? Si eu sunt mama – am o fata si un baietel. Stiu pe pielea mea ca un copil mic este temator fata de ce este nou si strain, cu atat mai mult in situatia in care o vizita la dentist este asociata de obicei cu suferinta si cu senzatia de durere dentara.

De aceea, pentru a putea stabili o buna relatie cu medicul stomatolog, pentru a forma o atitudine sanatoasa a copilului fata de tratamentele stomatologice si fata de vizitele regulate la dentist, noi la DENT ESTET recomandam parintilor ca prima vizita sa fie realizata incepand cu varsta de 1 an.

Pentru unii dintre parinti poate parea o varsta prea frageda, insa ultimele descoperiri in domeniu ne dovedesc statistic ca incidenta aparitiei cariilor la varste mici este in crestere. De cele mai multe ori parintii nu cunosc ca sunt tot felul de lucruri care maresc riscul in aparitia cariei dentare. cum ar fi de exemplu sa-ti adormi copilului cu lapte si sucuri indulcite. Sau cum ar fi sa nu urmaresti modul in care copilul mic isi suge degetul. De aceea este important ca si parintii sa fie instruiti, informati si consiliati din timp asupra tuturor acestor aspecte legate de sanatatea dentara a micutului pacient.

In Romania copilul este dus la medicul stomatolog de cele mai multe ori atunci cand acuza deja dureri de dinti. Copilul va asocia atunci situatia, ambientul si medicul cu senzatia de durere si va uita cu greu aceasta asociere.

Din acest motiv la DENT ESTET 4 KIDS avem “Happy Visit”. Happy Visit este “pre-vizita” sau “sedinta de acomodare” si este de fapt o vizita distractiva si educativa in care copiilor le este prezentata clinica – special amenajata pentru ei, spatiile de joaca, jocurile si jucariile, cabinetele personalizate cu animatii pe teme specifice varstei copilariei si, nu in ultimul rand, personalul prietenos.

Colegii mei pediatri, care fac parte din echipa DENT ESTET, recomanda in cazul unui copil temator efectuarea de 2 pana la chiar 5 sedinte de acomodare cum sunt cele descrise mai sus.

Acestea au fost lucrurile la care m-am gandit cand am lansat la DENT ESTET conceptul de “servicii premium pentru sanatatea dentara a copiilor”. Este prima clinica stomatologica care ofera servicii exclusiv pentru copii, care reuneste medicii de stomatologie pediatrica alaturi de anestezisti specializati in tehnici de relaxare medie si profunda, psihologi si medici de psihiatrie infantila. Este locul unde specialistii sunt profesionisti pregatiti la cele mai inalte standarde internationale, dar si locul unde copiii se vor putea juca, se vor imprieteni cu echipa DENT ESTET, se vor bucura si se vor simti minunat.

Clinica DENT ESTET 4 KIDS este situata in centrul Bucurestiului, in apropierea Manastirii Casin, intr-o locatie superba, dispune de 4 cabinete stomatologice cu tehnologie de ultima generatie, un cabinet de consiliere psihologica pentru parinti si copii, personal specializat in comunicarea si relationarea cu copilul.