Primarul Ploiestiului cere ajutorul parlamentarilor pentru consolidarea scolilor

volosevici_andrei.jpgPrimarul municipiului Poiesti, Andrei Volosevici, a declarat ca asteapta sa fie sprijinit de parlamentarii locali pentru obtinerea fondurilor necesare reabilitarii unor unitati de invatamant de pe raza orasului.

Prioritare la investitiile pentru acest an sunt doua licee care trebuie consolidate, patru scoli generale si cinci gradinite. Planul de investitii prioritare mai cuprinde si construirea a doua noi gradinite.

Valoarea acestor investitii depaseste 62 milioane lei, fonduri care nu pot fi asigurate in totalitate de bugetul local. “Vom prinde aceste investitii in bugetul pe 2009, dar cu sume modice, pentru ca speram sa obtinem aceste fonduri de la Guvern”, a declarat primarul Volosevici. Pentru a obtine fondurile respective, primarul Andrei Volosevici sustine ca se bazeaza atat pe sprijinul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, cat si pe al celorlalti parlamentari prahoveni: deputatii Andrei Sava si Sever Voinescu, precum si senatorul Iulian Badescu.