BitDefender sustine excelenta in mediul universitar

bitdefender.jpgExcelenta, talent si dedicare. Cu aceste cuvinte cheie in gând, compania BitDefender a decis sa sponsorizeze pentru al doilea an consecutiv proiectul “Studentul Anului”, sectiunea IT, organizat de asociatia „Voluntari pentru Idei si Proiecte”.

Din dorinta de a incuraja competitia intre cei mai buni studenti si pentru a le oferi posibilitatea de a fi evaluati la nivel national, BitDefender s-a implicat si in editia 2009 a acestui proiect, cu scopul de a scoate in evidenta elita mediului universitar românesc.

Obiectivele programului sunt in principal evaluarea la nivel national al celor mai buni studenti ai universitatilor din România, incurajarea performantei in rândul studentilor precum si formarea si dezvoltarea unei comunitati de tineri de exceptie prin sfera realizarilor si promovarea potentialului acestora.

Câstigatorii sectiunii IT ai proiectului „Studentul Anului” editia 2009 au fost Vlad Constantinescu, Mircea Cimpoi si David Cristian, trei tineri extrem de pasionati si talentati ale caror proiecte au fost apreciate si recompensate in cadrul Galei de Premiere.

“Studentul Anului reprezinta pentru noi un test al noii generatii de profesionisti IT. Avem deja câtiva colegi care ni s-au alaturat dupa ce au trecut cu biro testele editiilor anterioare si suntem mândri sa continuam sa scoatem la lumina noi talente”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. „Aceasta editie s-a remarcat printr-un numar mai mare de participanti, desi tema data de noi s-a considerat a fi mai dificila, fapt care ne demonstreaza inca o data nivelul tot mai crescut al sistemului nostru de invatamânt, dedicarea si pasiunea pe care astfel de proiecte le solicita de la aplicanti.”

“Ne bucuram si anul acesta de sustinerea partenerilor nostri BitDefender pentru sectiunea IT din cadrul proiectului Studentul Anului. Consideram ca o companie cu adevarat valoroasa investeste in oameni si in potentialul lor. Motiv pentru care este o onoare implicarea companiei BitDefender si anul acesta alaturi de noi, intr-un proiect care recunoaste meritele celor mai buni studenti”, a declarat Andrei Costescu, Partnering Manager, Asociatia Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Proiect al organizatiei VIP Romania, acesta se desfasoara in fiecare an si vizeaza studentii din toata tara, indiferent de an, forma de invatamânt sau facultate.