ARACIS va inainta raportul de evaluare al Universitatii Bucuresti peste doua saptamani

aracis.jpgAgentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) va inainta, in doua saptamani, raportul final de evaluare a Universitatii din Bucuresti, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei de invatamant superior, Aurel Ghimpu.

Comisiile de specialitate ale ARACIS si-au incheiat evaluarea institutionala a celei mai vechi institutii de invatamint superior din Capitala. ARACIS a analizat, timp de o saptamana, valorile educationale si manageriale ale celor 16 specializari academice din domeniul de licenta de la facultatile de profil ale Universitatii din Bucuresti.

Au fost supuse analizei specializarile Chimie, Drept, Filosofie, Fizica tehnologica, Geografie, Geografia turismului, Geologie, Istorie (ID), Limba si literatura romana – Limba si literatura moderna, Limba si literatura moderna A – Limba si literatura B, Matematica, Sociologie, Psihologie, Psihopedagogie speciala, Stiinte politice, Teologie ortodoxa didactica. Evaluatorul extern abilitat sa monitorizeze intregul proces de evaluare a fost profesorul universitar doctor Pierre de Maret, fost rector la Universitatea Libera din Bruxelles.