Proiect de implicare civica a liceenilor, la Alexandria

elevi.jpgProiectul “Reteaua de tineri din Teleorman implicati civic” a fost lansat, pe 23 aprilie, la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din municipiul Alexandria.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Teleorman, Luminita Pintur, a precizat ca scopul initiativei Asociatiei Forumul Tinerilor il reprezinta cresterea gradului de participare a liceenilor din Alexandria la viata comunitatii si in procesul de elaborare a deciziilor administratiei publice locale.

Acest proiect se bazeaza pe principiul implicarii civice si al solidaritatii in vederea producerii de schimbari sociale pozitive si a dezvoltarii economice locale. Implementarea proiectului se va face prin seminarii, training-uri si alte evenimente ce influenteaza pregatirea tinerilor si a cadrelor didactice. De asemenea, tinerii vor face propuneri de proiecte in beneficiul comunitatii. Proiectul “Reteaua de tineri din Teleorman implicati civic” beneficiaza de o finantare internationala nerambursabila de 15.000 euro, provenita din Fondul pentru Organizatii Neguvernamentale.