Prima editie a “Competitiei agronomilor de maine” are loc la Cluj

Prima editie a “Competitiei agronomilor de maine” va aduce la start studenti din centrele universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Timisoara, cei mai buni calificandu-se pentru finala care se va desfasura in data de 21 mai.

Fundatia Timac Agro pentru Dezvoltarea Agriculturii a stabilit un parteneriat cu Institutul Superior Franco-Roman Agroalimentar si de Dezvoltare Agricola in vederea specializarii viitorilor profesionisti si incurajarii studentilor agronomi de a fi mereu competitivi in domeniul pentru care s-au pregatit iar “Competitia agronomilor de maine” are loc in acest context, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, prof. univ. dr. Teodor Rusu, de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.
Concursul va avea doua etape, finala pe Universitate, ce va rasplati studentii castigatori cu premii in valoare de 500 euro/echipa, la fel si profesorii tutore, urmata de scoala de vara, in care cele cinci echipe finaliste vor participa, timp de cinci zile, la un program interactiv. Acesta include intalniri cu reprezentanti ai diverselor firme din agro-business, dar si seminarii de proiecte de management si gestiunea carierei.