A fost completata echipa manageriala a Inspectoratului Scolar Caras-Severin

isj.jpgInspectoratul Scolar Judetean Caras Severin are echipa de conducere completa, dupa ce pe 14 mai a avut loc instalarea celui de-al doilea inspector general adjunct, in persoana lui Adrian Doxan.

In cadrul aceluiasi ceremonial de investire a fost instalat si directorul Casei Corpului Didactic din Caras-Severin, confirmandu-se ramanerea in aceasta functie a prof. Tudor Deaconu.

Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost instalat, la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Caras-Severin, prof. Nicolae Grindeanu, in functia de inspector general, si Nistor Iorga, in cea de inspector general adjunct, a venit randul prof. Adrian Doxan, sa fie instalat ca inspector general adjunct. Astfel, noua echipa care va conduce Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin este completa si gata sa contribuie la dezvoltarea unui invatamant care are la baza performanta educationala, dupa cum a declarat noul inspector general adjunct, Adrian Doxan.

La instalarea noului inspector general adjunct a fost prezent si presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care a precizat ca noua echipa are un rol dificil de gestionare a invatamantului in conditiile unei perioade in care cadrele didactice au semnalat o serie de nemultumiri. De asemenea, el a subliniat si importanta colaborarii Inspectoratului Scolar cu Consiliul Judetean Caras-Severin, cu Institutia Prefectului, precum si cu primariile, dupa descentralizarea invatamantului.