Aurelian Bondrea considera ca scandalul impotriva Universitatii “Spiru Haret” este in folosul celor de stat

bondrea_aurelian.jpgScandalul declansat impotriva Universitatii “Spiru Haret” (USH) este in folosul universitatilor de stat “particulare” (locuri cu taxa – n.r.) si pentru decredibilizarea universitatii, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele fondator al acestei institutii de invatamant superior, Aurelian Bondrea.

El a spus ca toate facultatile Universitatii “Spiru Haret” “sunt in regula”, aceasta primind controlul Ministerului Educatiei. “Am primit controlul MECI, pentru ca nu avem nimic de ascuns”, a adaugat Bondrea. El a spus ca centrele de ID din tara au fost create pentru a veni in sprijinul studentilor.

“Am creat centrele ID pentru a veni in sprijinul studentilor. Absolventii nostri de la aceste centre au primit diplome autorizate”, a explicat presedintele fondator al USH. Acesta a precizat ca a actionat in judecata la Curtea de Apel Bucuresti, Guvernul si Ministerul Educatiei. Prezent la conferinta, presedintele Comisiei pentru Societate Civila, Emil Prodan, a declarat ca va cere anularea examenului de titularizare care a avut loc, miercuri, 15 iulie, intrucat la acesta nu au fost primiti in toata tara aproximativ o suta de absolventi ai USH.