Restructurari de personal la ISJ Cluj Cluj

Conferinta de presa a Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj programata sa aiba loc, marti, a fost anulata ca urmare a desfiintarii departamentului de imagine al institutiei, precum si a restructurarii a noua posturi de inspectori scolari.

Potrivit inspectorului Anca Radu, al carui post va fi restructurat incepand cu data de 1 septembrie, judetul Cluj nu este singurul in care dispare din organigrama departamentul de imagine.

“Chiar daca acest departament se reduce, nu se propune, deocamdata, o alta varianta pentru comunicarea cu mass-media”, a spus fostul purtator de cuvant al ISJ Cluj adaugand ca responsabilitatile detinute pana acum de cei noua inspectori, inclusiv cele ale purtatorului de cuvant, vor fi preluate, ca sarcini suplimentare, fara un plus la salariu, de alti inspectori. “Fiind desfiintat postul, eu nu am mai fost pastrata in structura, desi am castigat prin concurs functia prevazuta in organigrama anterioara”, a declarat Anca Radu.

Consiliul de Administratie al ISJ Cluj, s-a reunit, luni, pentru a decide asupra acestei restructurari de personal, iar criteriile avute in vedere in procedura de reducere a organigramei urmeaza sa fie comunicate in cursul zilei de marti, a mai spus Anca Radu.