Andronescu va discuta cu FSLI pentru a afla motivele retragerii acestuia din acordul cu Guvernul

andronescu_ecaterina.jpgMinistrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, miercuri, ca va discuta cu reprezentatii Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant pentru a afla care sunt motivele care i-au determinat sa isi retraga semnatura de pe acordul semnat cu guvernul in 6 mai.

“Nu am apucat sa discut despre acest subiect. Am discutat azi in guvern cu domnul Cornea (Aurel Cornea, liderul FSLI -n.r.) cand am aflat ca luasera o decizie privind prima zi de scoala. Sigur ca vom vedea care este nemultumirea pentru care au luat aceasta hotarare”, a afirmat Ecaterina Andronescu.

Liderii FSLI au anuntat, miercuri, ca isi retrag semnatura de pe Acordul semnat pe 6 mai cu reprezentantii Guvernului, acuzandu-i de nerespectarea mai multor puncte din acest document. Decizia a fost luata in urma analizei Colegiul National al FSLI asupra modului in care Guvernul si-a respectat angajamentele asumate prin Acordul semnat cu reprezentantii federatiilor sindicale reprezentative din domeniul educatiei, in 6 mai.