Primul director schimbat – la Inspectoratul Scolar Timisoara

isj timis.jpgPrimul director schimbat, in judetul Timis, dupa retragerea de la guvernare a PSD este cel al Inspectoratului Scolar Judetean, astfel ca marti locul inspectorului general scolar, Aurelian Sima, a fost luat de democrat-liberala Maria Eftimie, directoare a Liceului Silvic si consilier judetean.

Sima nu a stat in functie decat trei saptamani. In acest context, 53 de directori generali si adjuncti din judet propulsati in functiile de conducere de PSD asteapta sa fie demisi, printre acestia regasindu-se directorul Spitalului Judetean Timisoara, Florin Barsasteanu, care va fi inlocuit, probabil, de adjunctul sau democrat-liberal, chirurgul Gheorghe Noditi.

La Garda Financiara, Adrian Voicu nu a asteptat sa fie inlocuit, ci si-a inaintat singur demisia, revenind pe postul de simplu comisar, interimatul fiind asigurat de directorul coordonator adjunct, Florin Frugina. Functia de sef al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor va fi preluata de la Sabin Lifa de adjuncta sa, Daniela Tamas.


La Directia Muncii, condusa acum de Danut Milos, nu s-a primit deocamdata nicio instiintare de schimbare a sefiei, la fel ca si la Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara, condus de Dan Idolu si la OPC, unde social-democratul Cristian Anton nu a primit inca instiintarea de demitere. Alte institutii conduse de social-democrati sunt: Directia de Pensii, la CJAS, Directia Apelor Banat, ARR. Pana acum, au fost schimbati doar cei doi subprefecti sustinuti de PSD. AGERPRES