Workshop gratuit pentru profesorii de engleza din Capitala

workshop.jpgPeste 100 de profesori care predau limba engleza in Bucuresti au participat joi la workshopul “A Fresh Approach to Learning English”, la care profesori din Marea Britanie le-au prezentat metodele moderne de invatare a limbii engleze. Cursul a fost tinut de profesori care predau la Lewis School of English si Eckersley Oxford, acreditate British Council.

Acest workshop face parte dintr-un turneu international sustinut de Lewis School in tari precum Germania, Grecia, Italia, Norvegia Polonia, Portugalia, Rusia etc. si este proiectat sa incurajeze profesorii de limba engleza sa predea dincolo de manuale.

La intalnire s-a vorbit despre rolul manualului, limitarile si alternativele pe care le impune in predare in zilele noastre si in viitor, despre resurselor internetului, aplicarea unor idei practice in predarea limbii engleze fara manuale, argumente pro si contra in ceea ce priveste studiul in strainatate.

Mirunette International Education, in urma feed-back-ului din partea copiilor care s-au intors din tabere sau de la cursuri de limba engleza, a remarcat entuziasmul si atentia mai mare pe care acestia o acorda studiului limbii straine ulterior acestor experiente (unii au obtinut rezultate importante la concursurile de limba engleza ulterior studiului in Marea Britanie), efecte pozitive datorate, se pare, modului de predare a limbii engleze. Cei peste 100 de cadre didactice au primit si diplome de participare.

Organizatorul – Mirunette International Education – reprezinta un agent in Romania pentru 36 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. “Ideea s-a nascut ca urmare a experimentarii timp de peste opt ani a mai multor tabere din Anglia, Spania, Italia si Franta. Consider ca experienta proprie a unui parinte este cel mai direct feed-back iar rezultatele in educatia primita sunt cea mai buna dovada ca investitia in educatia copiilor nostri este de o valoare nemasurabila” – este de parere Daniela Pavoni, director general Mirunette. AGERPRES