O noua echipa la conducerea Inspectoratului Scolar Hunedoara

O noua echipa de conducere a fost investita in functii, vineri, la Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara, dupa ce fostul inspector scolar general, Mihai Sorin Radu (PSD), si unul dintre adjuncti, Simion Molnar (PC), au fost schimbati din posturi printr-un ordin al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Noul inspector general scolar este Alexandru Lautaru, sustinut de PD-L, acesta indeplinind pana acum functia de inspector scolar general adjunct. Echipa a fost completata cu Ilie Parvan, fost director al Casei Corpului Didactic Hunedoara, si cu Ioan Jurchelea, fost director al Colegiului national ‘Aurel Vlaicu’ din Orastie.

“Voi mentine echilibrul in conducerea Inspectoratului Scolar Hunedoara si voi incerca, impreuna cu noua conducere, sa eficientizez procesul instructiv-educational”, a declarat noul inspector scolar general cu prilejul ceremoniei de investire in functie. Evenimentul a avut loc la sediul Inspectoratului Scolar, in prezenta prefectului judetului Hunedoara, Dorin Gligor. AGERPRES